*
DNES
Rozhovory | Plzeň - Slovácko
DNES
SK Slavia Praha - 1.FC Slovácko | POHÁR ŽEN FAČR
05.05.2024
TISKOVKA | Daniel Holzer po Spartě
05.05.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po Spartě
05.05.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po Spartě
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
07.05.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě podruhé
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám

Volešák zůstává aneb Přeplatí Barcelona Plzeň?

18.01.2013, pátek, 14:00
4081

Jak jistě všichni víte, Slovácko konečně začalo s přípravou na jarní část sezony a náš oblíbený klub má již za sebou i několik vydařených představení v Tipsport lize, naposledy těsnou porážku s Vysočinou Jihlava 0:4 po bezbrankovém poločase, na čemž se dá stavět. Je naprosto zákonité, že klub během přestávky prodělal částečné změny v kádru, které však byly spíše kosmetické. Nejvíce se mluví o zájmu Plzně o Ladislava Volešáka, ten však v  kádru zůstává. Viktorkou nabízených 150 milionů (euro samozřejmě), plus Darida, Limberský, Kolář, Bakoš a Rajtoral se zdálo Slovácku oprávněně málo. Když pak pan Paclík přihodil Křetínského kabelu a Horvátha v ní (jedná se o velkou kabelu), poškrábal se pan Krejčí na hlavě a vzal si čas na rozmyšlenou. Chtěl již transfer podepsat, když se však ozval neznámý provinční klub FC Bacelona s nabídkou výměny neznámých, neperspektivních hráčů Messi, Iniesta, Xavi, plus doplatek Valdes (který by na tréninku podával míče) a 300 milionů euro, neodolal a zavolal si Ladislava do kanceláře. Seznámil jej s nabídkou Plzně i Barcelony a dotázal se, zda-li souhlasí s přestupem do Plzně, nebo spíše do Katalánska. Láďa se však projevil jako opravdový charakter a řka, že ve Španělsku je horko a je tam velká nezaměstnanost, kdyby náhodou, v Plzni se moc pije pivo, se rozhodne raději zůstat ve Slovácku, které je alkoholem nazasaženo. A jak zdůraznil, rád hraje otevřený, technický fotbal, jaký umí jen Slovácko, na nějaké zanďoury v podobě Barcy či Plzně není zvědav. To udělalo panu Krejčímu velkou radost, vytáhl půllitr slivovice a dali si na to jednu štamprlu. Jednání o dalším působení s Vencou Ondřejkou tímto bylo odsunuto na následující den.


Vzhledem k nespornému faktu, kdy má Slovácko ambice hrát pravidelně evropské poháry, snaží se management klubu posílit na všech postech. Z dovolené v New Yorku se tedy snaží získat asistenta trenéra Pepu Guardiolu, jenž získal nejednu trofej s již zmíněným provinčním klubem z Barcelony. V New Yorku se Pepa v místní moravské bohaté komunitě aktivně věnuje studiu češtiny se slováckým dialektem, aby hned zapadl do kolektivu. Je příznačné, že New York je pro studium češtiny se slováckým dialektem naprosto ideální volbou. Nutno podotknout, že asistent trenéra musí umět domácí jazyk jako když bičem mrská. To když při cestě na zápas se bude dotazovat kolemjdoucích, kdy bude zastávka na Melikáně.


Co si budeme nalhávat, tým s ambicemi na vítězství v Lize mistrů potřebuje posílit mohutně i v ofensivě. Z Realu Madrid tudíž přichází Cristiano Ronaldo výměnou za Jana Lukáše. Real k tomu ještě doplatí 100 milionů euro. Jak se Ronaldo vyjádřil pro španělský deník Stará fronta včera (Frotna viejo ayer), který sbírá na Pyrenejském poloostrově jednu křišťálovou lupu za druhou, přestup bere jako ocenění své dosavadní práce a možnost posunout se ještě výše. Cítí ohromnou perspektivu. Jako jediné negativum vidí velkou  konkurenci v útoku Slovácka, ale věří, že v B týmu neskončí. Slovácko se naoapk Ronaldovi zavázalo příslibem postavení nové, moderní továrny na gel v maximální vzdálenosti 3 km od stadionu.


Z Manchesteru United Slovácko rovněž získalo Waynea Rooneyho. Oba dva kluby si již plácly, Wayne rovněž s přestupem souhlasí. Na účtu velkoklubu z Old Traford již přistálo 300 milionů euro a Milan Kerbr, který ihned na tiskové konferenci před 3000 novináři vyfasoval kapitánskou pásku. Jediné, co brzdí přílet Waynea Rooneyho do slovácké metropole, je jeho vizáž. Je totiž tak škaredý, že dosud nedostal vstupní vízum.


Zatím poslední posilou je pak John Terry z londýnské Chelsea, neboť obrana v nejlepší lize v Evropě, jakou je bezesporu Gambrihnus liga, musí být zcela pevná a nepropustná. John je příslibem, že Dušan Melichárek nebude muset tolik čelit ofensivní smršti, jakou dokáží týmy typu Příbrami či Budějovic vyprodukovat.  Terryho 1. FC Slovácko koupilo za prodané veselské železárny, ČSAD Vsetín, luhačovské lázně, 100 milionů euro a půl Uherského Hradiště. Radek Mezlík navrch byl pak již jen třešničkou na dortu.


Posiluje i management klubu. Jelikož všichni dobře víme, že fotbal se nerozhoduje jen na hřišti, novým generálním ředitelem klubu byl slavnostně jmenován Ivan Horník, asistenty mu budou pánové Hastík a Křetinský. Pan Krejčí se přesunuje na pozici sportovního ředitele. Pan Křetinský bude rovněž plnit funkci kustoda. Má na starosti veškerou hráčskou výbavu, tj. batohy, ruksaky a hlavně kabely. Na vše bude bedlivě dohlížet pan Pelta z pozice funkce prezidenta FAČR.


Novým významným sponzorem se stala společnost Kostelecké uzeniny a. s., Kostelec. Jelikož dbá o správnou životosprávu našich fotbalistů, zásobuje je výhradně dietními párky a to pouze v limitovaných edicích, aby nehrozilo riziko ztloustnutí na míru nepřípustnou, tj. Helena Růžičková, někdejšý slavný kanonýr minulosti Ronaldo a Homer Simpson dohromady. Konstatování, že tato společnost sponzoruje náš klub pouze v naturáliích, je snad zbytečné. Někteří hráči si v takovém případě přáli za sponzora pivovar Staropramen, nicméně ten bohužel ještě nebyl oficiálně osloven.

Nevím jak Vy, ale já se na jarní část sezony nesmírně těším!
Slovácko do toho,
3:0 a nazdar,
těš se Evropo!

Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
04.02.2013, pondělí, 07:25 - FANATICOS CUP: Představení týmů - díl III: BowlV +Sedláčci
01.02.2013, pátek, 07:50 - FANATICOS CUP: Představení týmů - díl II: Chřibští fanatici A + FC DEFECT 2010
31.01.2013, čtvrtek, 07:28 - FANATICOS CUP: Představení týmů - díl I: Drslavice City Fans
30.01.2013, středa, 14:36 - Suvenýry na Fanaticos Cupu
10.01.2013, čtvrtek, 15:15 - FANATICOS CUP - III.ročník
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace