*
DNES
Poslední rozhovor Michala Kadlece
DNES
TISKOVKA | Patrik Blahút po Slavii
DNES
TISKOVKA | Jan Baránek po Slavii
včera
Rozhovory | Slovácko - Slavia
15.05.2024
Z PLOCHY | Daniel Holzer po zápase v Mladé Boleslavi
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 980 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
07.05.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě podruhé
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám

Ostrava vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

26.05.2024 od 16:00

Městský stadion Vítkovice

Přihlášeno
25
fanoušků

Opory prodloužily smlouvu. Ve Slovácku pokračují Kadlec, Petržela i Kalabiška

09.06.2022, čtvrtek, 09:34
clanek_znak_slovacko_velky.gif

Trojice zkušených hráčů bude i v nadcházející sezoně oblékat dres Slovácka. Smlouvu s účastníkem třetího předkola Evropské ligy prodloužili Jan Kalabiška, Michal Kadlec a Milan Petržela.

„Poslední sezona byla velmi podařená jak pro klub, tak i pro mě. Věřím, že na to můžeme navázat i v nadcházejícím ročníku, kdy se pokusíme probojovat do pohárové Evropy,“ říká na klubovém webu Jan Kalabiška.

Bohatou kariéru si protáhne také kapitán Michal Kadlec. „Zdravotně se cítím dobře a byla by určitě škoda končit, když jsme dosáhli takového úspěchu a probojovali se do pohárové Evropy. Po zisku poháru pro Slovácko je to další meta, kterou bych chtěl zdolat a probojovat se do základní skupiny některé z evropských soutěží,“ prohlásil bývalý reprezentant.

„Když už se tady sešla taková parta a vybojovali jsme pro Slovácko historicky první trofej, tak u té pohárové Evropy nemůžu chybět. Jsem rád, že jsme se domluvili a můžu pokračovat tam, kde jsem s fotbalem na nejvyšší úrovni začínal,“ dodává Milan Petržela.

Petržela má za sebou neoblíbené testy: Začátky přípravy nejsou vůbec příjemné
Dovolená končí, fotbalisté Slovácka se pomalu vracejí k tréninku. Část úspěšného týmu, který v polovině června ovládl MOL Cup a pro klub z Uherského Hradiště získal premiérovou trofej, se ve středu sešel na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, aby před zahájením letní přípravy absolvoval zdravotní a kondiční testy.

„Jedná se o zjištění celkové zdravotní způsobilosti, aby byl hráč po všech stránkách připraven do přípravy a celé sezony. Testy jsou rozmanité, od vyšetření EKG, spirometrie, měření tělesného složení, variabilita srdeční frekvence, až po oblíbený běžecký test do maxima. Podle výsledků pak můžeme nastavit kondiční parametry směrem do přípravy a tréninkového procesu,“ přibližuje kondiční trenér Slovácka Miroslav Mikšíček.

Neoblíbené kondiční testy včera absolvoval i Milan Petržela. Zkušený osmatřicetiletý křídelník působí v lize od roku 2003, ze všech hráčů Slovácka má za sebou nejvíc letních drilů.

„Pamatuji si na svou první přípravu, to jsem nevěděl do čeho jdu, tak jsem byl natěšený a jezdil jsem jak myš. Čím je člověk starší, tím více se musí přemlouvat, protože ty začátky přípravy, než se do toho člověk dostane, nejsou vůbec příjemné. Na druhé straně je jasné, že bez toho by to nešlo,“ uvedl na klubovém webu Petržela, který při prvním angažmá v Synotu ještě neběhal podle sporttesteru.

„Posunulo se to, stejně jako celý fotbal,“ usmívá se rodák z Hoštic – Heroltic.

„Dřív nebyly žádné chytré hodinky, prostě se šlo běhat a my mladí jsme věděli, že hlavně nesmíme být za starými hráči. Teď je to všechno hlídané a mnohem více individuální. Každý trénuje přesně podle toho, jak jeho tělo potřebuje,“ říká Petržela.

Jméno Heslo
text
  • Skein - 14.06.2022, úterý, 20:09
    (-1)

    Prosím jeden oharek do skleničky..

  • Hory - 13.06.2022, pondělí, 19:14
    (0)

    Tak jsem si pustil dnešní video s naším trenérem a jak tu někdo psal, že byl rezignovaný, či tak nějak, tak mě teda rozhodně tak nepřišel. Vždyť to tam i sám vysvětluje, jaký je problém, když někteří hráči mají smlouvy do 30.6.

  • xxpaloxx - 13.06.2022, pondělí, 19:04
    (-1)

    Nechcete chodit na venkovské pohřby za plačky ? Možná by to byl pro mnohé z Vás výhodný kšeft a nekalili byste tady vodu.

  • Nike - FCS - 13.06.2022, pondělí, 19:01
    (1)

    Na tým, který má bojovat v předkolech LM je to málo a jako kvantita nad kvalitou se to dá brát ale v naší situaci bych tyhle hráče určitě nebral jako kvantitu, na naše poměry by to byli solidní posily...

  • karagavrylydys - 13.06.2022, pondělí, 18:39
    (0)

    Ondra: No kdyby ta plzeňská "kvantita" přišla sem, tak můžeme skákat radostí.

  • Ondra - 13.06.2022, pondělí, 18:35
    (0)

    Čihák, Kliment, Pilař, Qose ... to je kvantita a ne kvalita. Já pořád věřím tomu, že nemůžeme jít s takovým týmem do další sezóny a vedení to musí vědět. V současné chvíli jsme -2 hráči a my musíme být minimálně +3

  • bambulak - 13.06.2022, pondělí, 18:31
    (0)

    takhle to opet budem hrat na obranu s vekovym prumerem 69 let, az se dva z nich zrani, bude pruser... ale to je porad dokola

  • bambulak - 13.06.2022, pondělí, 18:22
    (0)

    ano, pata posila zdarma :) ocividne to jde, kdyz se chce, a to nerikam ze bysme meli podepisovat stejne kalibry hracu jako oni, ale tech, kteri alespon rozsiri kadr a jsou schopni zaskocit, se bez smlouvy rok co rok objevi nespocet...

  • a jé - 13.06.2022, pondělí, 18:17
    (0)

    To me fakt pose. ! Berbrovci hlasi 5 posilu

  • a jé - 13.06.2022, pondělí, 18:11
    (0)

    Ja si myslím ze Svedik vědět tohle tak kývl polakum. Taky jsem si myslel ze bude mít nějaké posily hned ze začátku a když oznámili estonce říkal jsem si paráda ale kde nic tu nic

  • spiky - 13.06.2022, pondělí, 17:05
    (1)

    Já jen doufám, že se Sadílek vyřeší ideálně zítra na startu přípravy Sparty. Neviděl jsem ještě, aby hráč mohl trénovat, aniž by byl transfer dokončený. Při našem štěstí si při prvním tréninku zlomí nohu a pošlou nám ho zpět. Bambulak: Každý ať si tu napíše co chce. Od toho je to fórum. Pokud někomu vadí názory druhých, tak to je věc jiná. Od tohoto jsou ale diskuze a fóra - aby se lidi vyjadřovali. Tady to řešení jak to dělají někteří zde a obouvání se do cizích názorů je tady dobrý úlet. Jak kdyby všichni museli mít jeden názor na věc.

  • karagavrylydys - 13.06.2022, pondělí, 17:01
    (0)

    spiky: Připadal mi trochu rezignovaný.

  • bambulak - 13.06.2022, pondělí, 16:59
    (0)

    spiky to tu nemuzes napsat, za tvrdou pravdu se trestá kazanim o možnostech týmu apod.:)))

  • spiky - 13.06.2022, pondělí, 16:33
    (0)

    Pro mě je spíš zklámání, že dnes začala příprava a Svědík tam nemá ani jednu posilu. A když jsem viděl rozhovor s ním, tak tomu rozšíření kádru ani příliš nevěří. To je hodně tristní.

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 16:11
    (0)

    Paya, už jen krátce, já sem měl jen tu vizi, že něco jako ten povedený dětský den, kdy tam byly stovky lidí, by se mohlo uspořádat ještě jednou jako propagace prodeje permanentek, bo ty se na ten dětský den ještě nedaly prodávat. Jen samostatná autogramiáda to nestačí, o tom jsem nemluvi. A jestli ty a ostatní nechápou, že v dnešní době se musí každý klub sakra snažit aby získal nové fanoušky a neztrácel i ty stávající, tak žijete v jiné dimenzi a v tom se asi neshodnem a nenajdem společnou řeč. Co člověk to názor....ale pokud by moje firma stále nevymýšlela nové věci a podněty pro stávající i potenciálně nové zákazníky, partnery tak si do roka neškrtnee...no nic. Já skončím pozitivně, Svědík dnes potvrdil, že zůstává u nás a on je ta největší posila a on si nějak poradí i s užším kádrem

  • paya - 13.06.2022, pondělí, 15:51
    (0)

    Petros, výborně!! Takže jsme se dobrali vlastně k tomu, co jsem řekl hned v úvodu na tvé podněty! Žádná autogramiáda s pohárem ti neprodá byť jedinou permici navíc, hráči Slovácka autogramidády apod.. akce podnikají a chodí mezi lidi, což je super, jednou to je Havlík, jindy Juroška, ale vedení určitě neříká ne... upozornil jsem, že byla velká sportovní akce o týden dřív než nějaká lokální autogramidáda a byli tam stovky lidí. To Slovácko spolupořádalo a propagace celé akce včetně autogramidády s pohárem bylo na každém rohu. Billboardy o kterých tady šla řeč třeba vůbec nepatří Slovácku respektive nevidím jediný důvod proč by si mělo Slovácko platit x bilboardů skrz prodej permic. Každý fanoušek fotbalu a Slovácka moc dobře ví a dostává dostatek informací, kde si permanentku koupit a určitě jej neovlivní nějaký plakát na autobusu. Marketing, který by fotbalovému klubu nějakým způsobem pomohl jsou sociální sítě, informovanost respektive aktuálnost příspěvků a v tomto jsou i přes velké zlepšení (FB, IG, oficiální web) neustále obrovské rezervy, ale nemůžete v těchto maloměstských podmínkách očekávat dechberoucí výkony. Klub na to nemá peníze, lidi a i když to může být "o pár drobných", tak jsou zcela jistě důležitější věci pro chod klubu...určitě těch pár lidí, co v klubu dělá nelení a makají :-)

  • silon - 13.06.2022, pondělí, 15:40
    (0)

    Souhlasím s Plaster i Paya. Jestli si myslíte, že se obchodní partneři a sponzoři hledají přes bilboardy, autogramiádu nebo dětském dnu, tak jste mimo. Kdokoliv kdo přispívá do klubu, tak vzešel z podnikatelských aktivit Zemka nebo souvisejících aktivit města. A představa, že na dětský den dorazí stovky rodin a desítky z nich si po tom krásném zážitku koupí permanentku, je zcestná. Souhlasím s tím, že propagace klubu a výsledků přes sociální sítě by se dala vylepšit, ale výsledkem bude lepší / zajímavější vnímání klubu na veřejnosti, ale určitě ne přilákání nových sponzorů a troufnu si říct, že ani nových permanentek. Nejšílenější jsou komentáře typu "proč vedení nic nedělá, proč nepřiláká nové sponzory, proč neumí prodat tisíce nových permantentek". To jsou názory total odtržené od reality.

  • Nike - FCS - 13.06.2022, pondělí, 14:45
    (0)

    Plaster: No dobře, tak máme držet hubu a krok. Tím že nebude tlak na vedení, fanoušci budou spokojení s tím jak vše funguje tak chod klubu a vedení bude stagnovat. Vždyť vedení musí být tlačeno do lepších výkonů, tak jako v každé práci... Jak říkám, pokud by byli všichni spokojení, nemohli by říct svůj názor, drželi by hubu a krok tak vedení se nikam neposune a bude stát na místě, a to klub nikam do budoucna neposune... A jak už tady někdo psal, je to diskuze... Občas jsou tu dost výplody ale pak je tu řada věcí, které by naše vedení popř. marketingové oddělení mohlo využít v praxi...

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 14:30
    (1)

    Plaster v globale souhlas ale stejně jako paya opět hláška mimo mísu. Bez reklamy, propagace, nápadů jak se víc přiblížit lidem se klub nikam neposune...pokud by Pojezný a spol každou sezonu nebrečeli do novin, že čekali větší zájem o permice a chodí míň lidí a říkali, že o víc nestojí tak pak OK, neřeknu ani slovo....ale ono je to naopak, oni si stěžují a pláčou navenek, ale nic víc aby se to zlepšilo klub neudělá. Chceš mě říct, že ve stomilionovém rozpočtu vyčlenit 2 miliony na dva lidi, kteří budou mít na starost marketing, media, akce, vystupování navenek atd. atd. je neřešitelné? A to zas aj Tobě musím vysvětlovat, že v dnešní době, kdy se lidi dívaj na mnohem lepší zápasy i zadara doma v bedně a mladí frčí na jiné sporty, že jen tak samo se navýší prodeje permic, po čem tak moc touží Šumi???? Mám pro Tebe překvapivou odpověď, ne nenavýší...dojdou jen Ti skalní....ale potenciál po vyhraném poháru tu určitě je, ovšem bez práce nejsou koláče ani větší prodej permic. A ano, něco málo mám za sebou a dokázal bych panu Zemkovi do očí říct a vyargumentovat proč je nefungující matketing velká chyba.

  • huhu - 13.06.2022, pondělí, 14:26
    (0)

    Plaster: tak to je zase výplod, protože nejsem miliardář jako pan Zemek, tak nemůžu si dovolit kritizovat vedení, sorry ale to je argument jak ze školky. Jsme na fóru našeho klubu, bavíme se o všem, to aby se člověk bál kritizovat hráče za výkon, protože on sám nikdy nehrál 1. ligu, ale jenom krajský přebor.

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 14:22
    (0)

    Plaster: víš ze jsi na diskuzi fanoušků… přečti si někdy co píšou fanoušci o Křetinském na Spartě o Tvrdíkovi na Slávii, atd. Je to diskuze a každý fanoušek si muže psát jakékoliv sračky, stejně s tím nepohne, tak jak nepohne Svědík ohledně posil s vedením, ještě mu možná jednoho přivedou… a taky řekl svůj názor do novin, ale když mu na posily nikdo nedá peníze, tak bude hrát s tím co má… pana Zemka obdivuji, je to jeden z posledních patriotů na Slovácku a díky němu tenhle klub existuje, ale nemyslím si, že tyto diskuze čte a někdy se tady najde i dobra myšlenka, co by mohla klub posunout dál…

  • Plaster - 13.06.2022, pondělí, 14:12
    (0)

    Petros, tady má debilní komentáře každý druhý... ono totiž z plastovým kelímkem v ruce a šálou kolem krku se nejlíp vymýšlí jak zlepšit chod společnosti s rozpočtem necelých 100 milionů a desítkami zaměstnanců.. Jako sorry, léta jsem sem nenapsal ani čárku, ale ty sračky co tu čtu co půl roku v přestupním období apod. mě fascinují. Kolik ti zdejší největší mudrlanti v životě vydělali? Kolik mají zrovna teď k dispozici prostředků, aby měli ty koule stoupnout si před p. Zemka a říct mu to, co tu vyblijí na téma posily, marketing atd. To, co stojí rok provozu tohoto klubu, nevydělá drtivá většina z vás tady v životě, ale poradit, jak utratit peníze, vyšší než je jeho několikaměsíční příjem, tu umí každý. Mimochodem, průměrně inteligentní člověk, když si bude chtít koupit permanentku na fotbal, tak ví, kde a jak najde co potřebuje vědět. Blbovi na to asi třeba deset billboardů po celém kraji, nejlíp zaplacených FAČR, který si objednal předchozí výlepy.

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 14:10
    (0)

    Pěkný rozhovor se Svědíkem, jako vždy pojmenuje věci jasně... obdivuji jeho práci a za rok mu přeji aby našel super angažmá... jde vidět, že s vedením to má u nás v klubu dost složité. Proto jak jsem tu kdysi psal, být tady Svědík s možnostmi aspoň jak má Baník, tak hrajeme o titul a to si jsem jistý...

  • huhu - 13.06.2022, pondělí, 14:02
    (0)

    „Je otázka, jestli se nám něco z toho podaří dořešit,“ modlil se Svědík. „Varováním by nám mohl být Jablonec, který sice hrál velice dobře v Evropské lize, ale pak přišla zranění a měl problémy v české lize. Vedení by to mělo vnímat. Některé věci chápu, ale člověk by si přál, aby to bylo trošku rychlejší,“ vzkázal do kanceláří.

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 13:44
    (0)

    Přesně tak smlouvu mají do 30.6. a hosotvání hráčů končí taky 30.6., kdo ví jestli už je domluvený Nguyen... No Svědík to řekl jasně do tohoto článku: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-svedik-potvrdil-ze-zustava-koucem-slovacka-se-sadilkem-ktery-miri-do-sparty-uz-nepocita-3431335 je mínus tři hráče a přišel jeden a to nemluví o rozšíření kádru, jak tam uvedl doufá, že si to vedení uvědomuje...

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 13:41
    (0)

    Petros: souhlas... bez marketingu a dalších věcí okolo v dnešní době neuděláš nikdy větší zájem, když spousta lidí neví ani kdy se začínají pernamentky prodávat... skalní to zjistí...

  • TK27 - 13.06.2022, pondělí, 13:41
    (0)

    To klidně mohli, když mají smlouvu do 30.6. nikde není dáno, že budou pokračovat.

  • kecipep - 13.06.2022, pondělí, 13:38
    (0)

    Dneska trenovali i Cicilia, Sasinka a Merdovic.

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 13:36
    (1)

    paya, já psal akce velká aby nalákala i rodiny s dětmi a stovky lidí a to cos ted napsal sorry jako, tak debilní poznámku snad nemá ani smysl komentovat...přečetl sis cos napsal po sobě? A víš v jaké době žiješ?? Právě že v dnešní době, kdy každý může koukat z klidu domova na špičkový fotbal ze světa zadarmo, derou se do popředí zájmu u mladých jiné sporty a tak dál, je každému jasné, že bez něčeho navíc prostě neuspěješ. A když Šumi nedávno říkal jak si přeje víc prodaných permic a návštěvy 6 tisíc....no to se samo neudělá a klub pro to musí aktivně něco udělat. Pak to bude tak, že opravdu si koupí permice jen stejný lidi jako loni neli míň....

  • paya - 13.06.2022, pondělí, 13:31
    (1)

    a nemyslím si, že nějaká speciální samostatná autogramiáda nějakým způsobem navýší prodej permic. Kdo si chce koupit permici, tak si ji koupí a nepotřebuje k tomu autogramiádu.

  • paya - 13.06.2022, pondělí, 13:29
    (0)

    Petros, já neříkám, že klub nemá nic měnit a zlepšovat. Samozřejmě nápadů je plno, ale jak tady zmiňoval eLucky jsou to vše víceméně zbožná přání a ani se neujala akce, kdy Slovácko (fanklub) cestoval po vesnicích za lidmi. Proto jsem jen zmínil, že velký dětský sportovní den, kde se nahromadí stovky lidí z celého regionu je mnohem významnější než nějaká "hurá" akce s fanshopem (navíc v době dovolených).

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 13:28
    (0)

    Nike tož díky za info....ale o to víc ted budu nervozní, dokud se neobjeví zpráva, že podepsal novou smlouvu :)

  • Mouses - 13.06.2022, pondělí, 13:26
    (0)

    🚨 Lukáš Sadílek dostal povolení od Slovácka zahájit přípravu na Spartě. Martin Svědík prozradil, že s ním do kádru již nepočítá.

  • paya - 13.06.2022, pondělí, 13:25
    (0)

    přesuny v mládeži jsou zcela běžná věc, která tu vždycky byla a bude. Ať už se jedná o přetahování hráčů "z vesnického" fotbalu, tak i ne vždy za lepším, ale za nějakou změnou. Slovácko za poslední roky přišlo o celou řadu dnes zajímavých hráčů jako jsou Holík, Vincour, Jurásek, bratři Beranovi, Obadal,....důvody jsou různé a např. Juráska ze Slovácka vyhodili trenéři, že na velký fotbal nemá. Změna udělala to, že dnes hraje ve Slavii a v repre :-) od kolika let byste chtěli ty chlapce vázat pod smlouvu???

  • Nike - FCS - 13.06.2022, pondělí, 13:23
    (0)

    Jinak dobrá zpráva. to Petros: Dnes se Cicilia hlásil na tréninku, takže delší dovolenou zřejmě asi neměl.

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 13:22
    (1)

    paya, obyčejný fanoušek nerozlišuje fanshop od klubu, oboje podpořit klubem má a mělo by mít svou logiku at už jsou tam vztahy jaké jsou, to mě nezajímá. A Pojezný a Šumi nemůžou furt jen do médií brečet, že je malý zájem o fotbal ale na druhou stranu nic navíc jako klub nedělat. Jak jsem psal níže, velká akce by se měla udělat na podporu prodeje permanentek, zas něco co naláká stovky lidí, rodiny a to by bylo aby se u toho neprodalo aspon pár desítek permic, který by klub jinak neprodal....historický úspěch se musí taky na maximum využít a vyždímat a nesedět na prdeli a myslet si, že jen ten úspěch samotný bude v dnešní době stačit a u pokladen budou stát fronty lidí kteří si samy aktivně budou hledat info jak a kde si permice koupit....

  • hešpy - 13.06.2022, pondělí, 13:21
    (0)

    Ale to nejsou billboardy Slovácka

  • Nike - FCS - 13.06.2022, pondělí, 13:20
    (0)

    No to sice ano ale další billboardy jsou neaktuální, např. při vjezdu do Jarošova od Bílovic, další v UH na třídě Malinovského, jeden u hlavní křižovatky a poté křižovatka, kde se odbočuje ke Sběrným surovinám.. A určitě by se našli další..

  • hešpy - 13.06.2022, pondělí, 13:18
    (0)

    Billboard, který poutá na permanentky je u Uni Hobby ve Staráku.

  • Nike - FCS - 13.06.2022, pondělí, 13:17
    (0)

    prodávat permice*

  • Nike - FCS - 13.06.2022, pondělí, 13:16
    (0)

    Vidím po celém UH velké bannery, které upozorňují (nabádají), že Slovácko hraje finále Mol Cupu se Spartou, potažmo že Slovácko jde do finále a týkalo se to i ženského fotbalu.... Nebylo by na čase tyhle bannery obměnit a poutat na novou sezónu, že se budou kupovat pernamentky, evropské poháry jsou za rohem apod...

  • paya - 13.06.2022, pondělí, 13:15
    (0)

    tak ono to byla akce fanshopu, Slovácko nedávno podpořilo sportovní den se Sporťákem, kde byl třeba na autogramiádě s pohárem Rambo a Havlas. Takové akce mi dávají mnohem větší smysl, kde došlo stovky dětí a rodičů. Součástí navíc byla mládežnický Champions Trophy U10 s 20 týmy.

  • kecipep - 13.06.2022, pondělí, 13:14
    (0)

    Obránce Josef Divíšek je první posilou Brna. Bývalý mládežnický reprezentant podepsal s prvoligovým nováčkem dvouletou smlouvu. Zbrojovka o tom informovala na svém webu. Jednatřicetiletý krajní bek působil v minulých pěti sezonách ve Slovácku, s nímž v květnu získal domácí pohár. Sparťanský odchovanec nastupoval dříve i za Příbram. V nejvyšší soutěži odehrál 201 zápasů a vstřelil dvě branky. (ČTK)

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 13:10
    (0)

    Bayerne, jo ted jsem to v tom fotbal focus podcastu poslouchal. No Kvasnica....prej mu to někdo řekl z Baníku, že ano přichází o své mladé ale že přetáhnou 4 až 6 mladých od nás....takže uvidí sa, kde bude pravda. Já to čtu tak, že se může jednat i o hodně mladý kluky. 15-17 let, kdy prostě rozhodnou rodiče a za pár zlatých kluky pošlou tam.Ale prostě pisálci obecně jdou proti Slovácku a nebo těžce ignorujou. Dnes jsem se na iSportu koukal na tu sekci přestupy, kde píšou o přestupech u nás i v cizině a bud už su slepý a nebo zas ignorace pražáků směrem k nám. Žádné info o prodloužení Kadlece a spol, ovšem to že prodloužil Hubschman nebo Gebre o tom tam píšou.....já tyto pisálky beru hodně s rezervou

  • David-FCS - 13.06.2022, pondělí, 12:29
    (0)

    eLucky: Díky za vaši iniciativu! Fanshop super, ale tam to skončilo. Jeden jediný hráč a to ještě Juroška, který odehrál doslova pár minut. Informovanost žádná, jsem hledal staré příspěvky na fb a ig, kdy že to má vůbec být, jinak bych sám nevěděl..

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 12:27
    (0)

    Zajímavý je fotbal podcast, dnes mě zaujalo, jak tam říká, že z mládeže Baníku utíkají hráči do Slávie, Sparty a že zase Baník vykrádá Slovácko, kam odchází nebo má odejít 4 až 6 hráčů... tak pak se nedivme, že ta naše mládež kolikrát nemá ani na třetí ligu natož první... a zase to bude asi jen o penězích... ale nevěděl jsem, že nám takhle vykrádá mládež Baník...

  • huhu - 13.06.2022, pondělí, 12:15
    (0)

    tak co já mám nějaké info, tak Trávník je víceméně jistota, jen se se Spartou řeší jeho mzda (samozřejmě se Trávovi moc dolů nechce) a detaily přestupu Sadílka

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 12:15
    (0)

    I když to nebyl nějaký extra fotbalista, tak tady byl 5 let...

  • karagavrylydys - 13.06.2022, pondělí, 12:15
    (0)

    Hory: Teprve je 12:15, musíš vydržet.

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 12:14
    (0)

    Patros: no a to je smutné... pak se nedivme těm sponzorům, že je sem nic netáhne... a když si vezmu, že Zbrojovka teď ohlásí příchod Divíška a my nikde nic o tom, že Divíšek odešel a že mu třeba přejeme v dalším angažmá hodně štěstí... to je hrůza...

  • Hory - 13.06.2022, pondělí, 12:13
    (0)

    Tak jsem dnes dorazil k pc s tím, že se tady přidám k zástupu nadšených ovací na toho kdo přišel na začátku přípravy a ono nic!

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 12:09
    (1)

    Bayerne, jasné, vše je o penězích, ale i ty nejmenší ligové klub maj roční rozpočty 60 - 80 mega a tam se aspoň jeden člověk se slušným platem vejde. V našem klubu to není o penězích, je to o tom, že to vedení nepovažuje za důležité.

  • Bayern Munchen - 13.06.2022, pondělí, 12:07
    (0)

    Petros: všechno je o penězích a ve Slovácku moc nejsou to víme, tak nečekejme investice do marketingu, bohužel... pak to tak vše vypadá, aspoň se pak není divit, když sem chce jít sponzor a marketing je nula, tak co by z toho měl, jednu tabulu na stadioně někde v rohu...

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 11:49
    (0)

    eLucky, tož to tleskám a klobouček za vaši aktivitu. V pátek se stavím vyzvednout vítěznou kolekci :) no tak i v tomto jsem klub přecenil, sakra. No nechápu to, klub s rozpočtem desítek milionů ročně není schopný nabrat jednoho, dva lidi a začít se soustředit i na tu marketingovou a propagační část část. I ten Pojezný snad není tak starý aby nechápal jak je toto důležité.

  • Michal fcs - 13.06.2022, pondělí, 11:10
    (0)

    elucky: i tak to bylo skvělé a fotky jsou pro mě velmi cenné

  • eLucky - 13.06.2022, pondělí, 11:07
    (0)

    to Petros: Autogramiáda s pohárem byla akce zpunktovaná od nás - fanshopu - jako součást uvedení kolekce Vítěz poháru!, to že tam došel JEDEN hráč, díky Pavlovi Juroškovi, to padá na hlavu klubu. Akce byla plánována 3 týdny předem.

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 10:14
    (0)

    Autogramiády s pohárem super, informovanost bez komentáře.....já bych byl rád za to, aby toto ještě klub minimálně jednou s pořádnou informovaností udělal ve velkém s cílem podpořit prodej pernamentek, aby toto vše (autogramiáda, nějaký doprovodný program, focení s pohárem atd.) bylo jedno velké promo k tomu, aby si co nejvíc lidí na této akci koupilo permanentky na novou sezonu. Já vím, že jsem naivní a celé promo je a bude ten článek oznamující začátek výměn, ale třeba klub překvapí :)

  • Lemmy - 13.06.2022, pondělí, 10:09
    (0)

    To by asi nebyl takový problém, na koho s klubu se můžu obrátit? Pracuje tam ještě Mara?

  • Driske - 13.06.2022, pondělí, 09:46
    (0)

    Jen se do toho pusť Lemmy, zkus se nabídnout.

  • Lemmy - 13.06.2022, pondělí, 09:43
    (0)

    Auktulizovat stránky není nic složitého ani časově náročného. Určitě by se našel fanoušek, který by to dělal skoro zadarmo případně za nějaké propagační předměty. Já jsem třeba na stránkách vůbec nenašel, že za béčko hraje Koryčan. I zápasové grafiky s výsledkem mi příjdou odfláknuté. Tady by klub mohl zainvestovat, když se jedná o pár kaček...

  • a jé - 13.06.2022, pondělí, 09:37
    (1)

    souhlas ja Facebook nemam a kdyby mi to neřekl syn vůbec o tom nevím

  • Šovkovskij - 13.06.2022, pondělí, 09:22
    (0)

    Teda v pátek.

  • Šovkovskij - 13.06.2022, pondělí, 09:21
    (0)

    Vždyť má pema pravdu, všichni víme, že informovanost je zde naprosto zoufalá. Posledně mne naprosto šokovalo, že v sobotu byla autogramiáda a možnost vidět na vlastní oči pohár a na oficiálních stránkách ani ň! Neuvěřitelné, to je možné jen tady. Je sice hezké, že to je na Facebooku, kde jsem se to čirou náhodou dozvěděl, ale Facebook má být doplněk, ne hlavní informační kanál, kterým jednoznačně mají být oficiální webové stránky. Opravdu nepochopitelné, co je tady všechno možné.

  • Petros - 13.06.2022, pondělí, 08:45
    (0)

    Pema, jestli chceš vědět drby a tak musíš začít sledovat nstáč hráčů a hlavně jejich partnerek a jejich storíčka :))) Třeba Míša Kadleců odjel po podpisu na dovču s celou rodinkou do Turecka a ještě včera večer jeho manželka postovala storičko jak maj date :). To mě třeba přivádí na myšlenku ohledně Cicilii o kterém tu hojně spekulujem. Je dost dobře možné, že on jako náš jediný real cizinec dostal delší dovču a ještě se ani nevrátil. Kapitán dnes určitě taky nebude na značkách když si ještě včera večír užíval v Turecku.....ovšem možná už je tam jako špeh na Fenerbahce :))) Zakončím to tím, že liga začíná až za měsíc a půl, takže času na posily je habaděj. Kdo si počká.....

  • pema - 13.06.2022, pondělí, 03:51
    (0)

    TK27: možná i taková informace...by se hodila...prostě chybí informovanost..

  • Mouses - 12.06.2022, neděle, 21:00
    (0)

    Hory: Trávník :)

  • Hory - 12.06.2022, neděle, 20:07
    (0)

    Já se celkem těším na zítřek. Věřím, že nám bude představena víc, než jedna posila.

  • TK27 - 12.06.2022, neděle, 19:24
    (1)

    Pemo a nechceš třeba vědět co měli k snídani? Co se týče vyjádření o cílech Slovácka, tak ty budou sděleny na předsezonní tiskové konferenci a řeknu ti, že budou na vlas stejné jako loni a předloni. A k čemu ti jsou informace o průběhu testů? Dělá to snad někdo? Možná tak Sparta, která k tomu vydá vždy video, ale proboha jejich marketingový tým tvoří několik lidí.

  • pema - 12.06.2022, neděle, 19:10
    (0)

    Tak v roce kdy Slovácko obhájilo 4. místo ve Fortuna lize, zvítězlo v poháru a bude účastníkem evropských fotbalových soutěží, bych od managmentu čekal větší ofenzívu k propagaci a především k získání fanoušků.../zatím by nebylo vhodné zveřejňování informací o jednání s případnými sponzory ani o chystaných přestupech, posílách tedy o změnách v kádru A mužstva mužů/. Myslím však, že informace o průběhu testů v Olomouci, případně o náladě v mužstvu, také o tom, jak konkrétní hráčí strávili dovolenou, případně o cílech Slovácka pro další sezónu - prostě názory funkcionářů či hráčů - by udělaly radost fanouškům Slovácka a příznivcům fotbalu..

  • a jé - 12.06.2022, neděle, 17:57
    (0)

    Vždyť je to jen placnuti do větru a všichni to tu berou vazne 🤣ono totiž co tu padlo jmen hracu tak máme další 11 a můžeme hrát jedna 11 ligu a druha poháry a to by byl fakt mazec , ale musím uznat že se to dobre cte

  • Hory - 12.06.2022, neděle, 17:42
    (0)

    Jinak další vysněná posila tady van Buren odcestoval dnes se Slávií na herní soustředění do Rakouska.

  • Hory - 12.06.2022, neděle, 17:24
    (0)

    Já vůbec netuším, jak někdo může tady napsat takový blábol jako že přijde Pekrat. Nejlepší střelec polské ligy, který měl v Legii vysokou smlouvu, ta mu po skončení letošního ročníku nabídla novou smlouvu, ale odmítá, protože podle některých už je jednou nohou u nás.

  • Lemmy - 12.06.2022, neděle, 16:44
    (0)

    Plzeň chtěla Pekharta, on chtěl ale vysoký plat. Tak se musela spokojit s levnější variantou v podobě Klimenta. Ten k nám asi nepříjde... A ten Mareš, to je ten největší talent co u nás byl na hostování za krkovičky?

  • drzý vandrák - 12.06.2022, neděle, 14:09
    (0)

    Tady to je jak kniha přání a stížnosti...

  • karagavrylydys - 12.06.2022, neděle, 13:11
    (0)

    a jé: Bez Jurečky, Sadílka a posil si v EL nepojedeme nijak.

  • Hory - 12.06.2022, neděle, 12:45
    (0)

    Spiky - zbožná přání s tím Pekhartem. Bude super, když zítra klub přinese informaci, že prodloužil s Rigim. Ale jinak pokud zítra přestoupí Sáďa, tak se spustí celé domino směrem v přestupech do klubu.

  • spiky - 12.06.2022, neděle, 12:37
    (0)

    S tím Pekhartem to tu myslí opravdu někdo vážně?

  • a jé - 12.06.2022, neděle, 12:18
    (0)

    Ja myslím ze posily budou dle toho jak si pojedeme v EL

  • karagavrylydys - 12.06.2022, neděle, 12:13
    (0)

    Zítra by mohly být odtajněny první 3 posily: Pekhart, Trávník a Mareš.

  • Jerry1984 - 12.06.2022, neděle, 12:06
    (0)

    jak babky na trhu..

  • riedlss - 12.06.2022, neděle, 11:28
    (0)

    Tady se vyplatí jednou za čas podívat 😄😄😄

  • Ondra - 12.06.2022, neděle, 11:17
    (0)

    Věřím, že zítřejším startem přípravy budou některá jména odtajněna

  • Palo - 12.06.2022, neděle, 10:52
    (0)

    Když už jsme u těch jmen, co takový David Huf z Pardubic?

  • xxpaloxx - 12.06.2022, neděle, 10:28
    (0)

    Tak moc nekecejte , udělejte granda a kupte ho klubu dřív , než Vám ho někdo jiný vyfoukne.

  • Taano17 - 12.06.2022, neděle, 10:12
    (0)

    Jojo, Čmelík je za mě taky zajímavý hráč. Uvidíme kdo ještě přijde, jestli vůbec někdo. 😄

  • Bayern Munchen - 12.06.2022, neděle, 09:12
    (0)

    Já jsem si zase říkal proč na kraj zálohy nezkusí z Karviné Čmelíka, podle mě nemusí být drahý a myslím si, že v něm něco je…

  • Taano17 - 12.06.2022, neděle, 09:03
    (0)

    BM - jako Van Buren je za mě taky nereálný, ale Brandner z ČB, kterému teď končí smlouva? Za mě proč ne, ten přece nemůže mít až tak vysoký plat, aby ho Slovácko nemohlo zaplatit.. Mně osobně by se třeba líbil Přichystal z Brna, taky mu končí smlouva (podle transfermarktu) a zahraje jak hrot tak i na křídle (podobně jako Jurečka), myslím že by to mohla být zajímavá varianta.

  • Bayern Munchen - 12.06.2022, neděle, 08:35
    (0)

    To jsou tady zase nesmysly nejdříve Stoch a Čavrič a teď van Buren a Brandner a přitom nemáme jistého ani Ciciliu tak určitě tady někdo bude platit van Burena…

  • Hory - 12.06.2022, neděle, 08:21
    (0)

    van Buren má ve Slávii smlouvu do 30.6.2023, tak pochybuji, že by jej Slovácko vykoupilo, navíc když jeho měsíční plat se pohybuje kolem 300 tis.

  • Šovkovskij - 12.06.2022, neděle, 00:32
    (0)

    Bambulo, pevně věřím, že tvé úsudky jsou podobné, jako tvé schopnosti na pozici kontrolor v MESITu:-D Nerozeznat pasametr od mikrometru byla jen jedna z obdivuhodných situací:-D

  • Fcslovacko2004 - 11.06.2022, sobota, 23:36
    (0)

    A van Burena zaplatíme jak, když nejsou schopni podepsat ani Ciciliu, van Buren by chtěl dvakrát tolik co Rigi

  • tvojemama - 11.06.2022, sobota, 22:41
    (0)

    Vajdik- Na Plovdiv byla omezená kapacita na 50%

  • Nike - FCS - 11.06.2022, sobota, 22:41
    (0)

    Van Burena bych bral všema deseti ale na přestup...

  • KotelGuláše - 11.06.2022, sobota, 21:45
    (0)

    Brantner a Van Buren na háčku slovácka

  • Pondras - 11.06.2022, sobota, 21:39
    (0)

    Neskutečné co tady dokážou někteří napsat. Vyhrajeme pohár a už všichni čekáte, že přijde celá 11 s Manchestru city. Už buďte soudní a přestaňte psát a řešit kraviny. Jsme klub který funguje jak funguje a na co máme . A upřímně když to tak bude dál a třeba i min ale pořád v lize pořád to bude super. Ať si říká kdo co chce pořád budu proto ať si dovolíme hen to na co máme. Nebo snad doma rozhazujete to co nemáte???!!!

  • vajdik - 11.06.2022, sobota, 21:18
    (0)

    Tak tak, až si 4000-5000 fanoušků koupi permici, do kasy připluje 10.mil. Kč, tak pak tady můžeme psát proč majitel více klub nepodpoří... Já jen doufám že v srpnu na 3.predkolo EL nepřijde návštěva jako na Plovdiv. Tam měl být vyprodaný dům...a ne 4.tis lidí.

  • Petros - 11.06.2022, sobota, 19:52
    (1)

    Tak Cecilka řekl, že chce zůstat když klub splní jeho požadavky. Je jasný, že bude chtít víc bo je důležitým článkem týmu, zvlášť po odchodu Jurečky. Pokud prodáme Sáďu, myslím že pak ho podepíšem. Jinak lidi neblbněte a nebuďte furt tak negativní. Nějak to dopadne a máme KURVA POHÁR!!!! Ten už nám nikdo neveme. Jako kdo by z nás nechtěl aby majitel přihodil prachy a šel do rizika, ale jsou to jeho prachy, ne naše. My si máme koupit permice a věřit a fandit. Jako Zlín tenkrát s jistotou 70 mega za Evropu utrácel jak divý a kde jsou teď po pár letech....buďme soudní a doufejme že se něco podaří. A hlavně užívejme co klub dokázal!

  • tvojemama - 11.06.2022, sobota, 19:46
    (0)

    bambulak- super 👍👍

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 19:37
    (0)

    stejně jako posledních 11 let si ji koupím, nemej starost :)

  • tvojemama - 11.06.2022, sobota, 19:32
    (0)

    Bambulak- Hlavně si kup permanentku

  • tvojemama - 11.06.2022, sobota, 19:31
    (0)

    Klub funguje na maximum svých možností. Jediné co se dá vyčítat, tak je marketing ( a to už se tu řešilo, že na to peníze taky nejsou).

  • tvojemama - 11.06.2022, sobota, 19:29
    (0)

    Bambulak- Ty to pořád vidíš jak Football managera. Podívej se celkově na platy. Vždyť my můžem přeplatit tak pár týmů na Slovensku a to je tak všechno ( plus úplně vidlácké ligy). Veliče o tom neví a žádného útočníka neshání.

  • Bayern Munchen - 11.06.2022, sobota, 19:18
    (0)

    xxpaloxx: to co píšeš je jistota… jen záleží kdy, pan Zemek má 71 roku je jen otázka času, kdy ho to nemusí bavit a to ze zdravotních či jiných důvodu… není nejmladší ale proto mu přeji ať ho to ještě baví a hlavně ať se ho drží zdraví… protože pak je jistota možná ne divíte ale 3 ligy určitě… na to se je potřeba připravit…

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 19:13
    (0)

    aha takže za to ze klub jde do tři soutěži, má za sebou nejúspěšnější sezónu v historii a není schopny dovézt absolutně nikoho, být zdarma, máme chválit :)) bezva

  • xxpaloxx - 11.06.2022, sobota, 19:11
    (0)

    Když slyším tento brek a nadávání na vedení klubu , případně na neschopnost pana Zemka , je mně z toho moc smutno. Vůbec bych se nedivil , kdyby ho to natolik znechutilo , že půjde byť se ztrátou od toho a Slovácko bude postupem času kopat divizi. Třeba to ještě zachrání tito vše znalí fanoušci.

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 19:10
    (0)

    to každý chápe, co nechapu je neschopnost dovézt hrace za půl roku..

  • a jé - 11.06.2022, sobota, 19:05
    (0)

    Vy nechápete ze když hráč nechce nikdo s nim nic neudela problém je v umístění kdyby jsme byli 13 tak podepisou ani nemrknou

  • Bayern Munchen - 11.06.2022, sobota, 19:05
    (0)

    To co tady píše bambula tak je jasné ze je pravda, stačí trochu dedukce. Byly kondiční testy starší borci podepsali všichni, jediný kdo nepodepsal je Cicilia tak buď nechce a nebo na těch kondicnich testech ani nebyl… a Sadílek s tou Spartou to je jistota, čekalo se jen jestli náhodou nevycukame se Spartou, ale Sparta dobře ví, že Sadílek k ni chce co to jen jde a ze Slovácko nemá prachy a bez peněz neudelas posily, takže spis jim to vyhovuje až mi přijdeme s prosikem, ze se tedy ohledně Sadílka domluví.. vždyť v pondělí začíná začátek přípravy a my tu nemáme kromě Estonce jistého nikoho a jsme dá se rict minus dva hráči možná tři a to nepočítám Sadílka…

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 18:40
    (0)

    chyba vedení je hlavně v tom, ze o jureckovi vi půl roku a není schopné za takovou dobu sehnat jednoho jediného hrace do ofenzívy, trapné trapné trapné

  • karagavrylydys - 11.06.2022, sobota, 18:20
    (0)

    Jak Cicilia, tak Jurečka, chyba vedení.

  • huhu - 11.06.2022, sobota, 17:54
    (0)

    Celtic: a co jako? Taky mám v práci skvělou partu ale kdyby mi někdo dal dvojnásobek mzdy tak jdu.. , jen člověk co má vyděláno a je maximálně finančně zabezpečený si může hrát na srdíčko. Viz třeba Kadlec, s jeho kariérou by ho před těma třema rokama nebo kdy došel nějaký Al-ahli za miliony měsíčně klidně bral, ale peníze už u něj naštěstí nebyly priorita

  • celtic - 11.06.2022, sobota, 17:41
    (0)

    Hlavne ze vsichni pak vykladaji jak tady je bezvadna parta a skvele vedeni a fanousci a ze nikde jinde to tak skvele nezazili (viz.Jurecka,Kliment,Janosek,Cicilia atd,,,)a pak nekdo nabidne velke prachy a najednou je vsechno jinak...

  • celtic - 11.06.2022, sobota, 17:35
    (0)

    Co se tyce cicilii..tak jestli ten nepodepise,tak to je v haji...to bertak tyto volne hrace hrace bez smlouvy obvolavaji hajzlici agenti z movitych klubu (slavia,sparta,banik,bolka,plzen)..a ptaji se..kolik beres mesicne??..jen sto tisic??..tak my ti dame 300 000 ...

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 17:22
    (0)

    cicilia podepsat nechce, opět se můžete smat ale je to tak

  • tvojemama - 11.06.2022, sobota, 15:36
    (0)

    Kdyby jsme byli 20M plus a měli Trávníka, tak by to bylo super. Navíc Sinayevski zadarmo. Plus ještě další dvě posily ( třeba taky skoro zadarmo). Jěště musí podepsat Cicilia no. To by za mě byl super přestupák.

  • Petros - 11.06.2022, sobota, 14:16
    (0)

    Budeme rádi za 25. Filozofie klubu dlouhodobě je, že nikoho tu násilím nedržel. Trávník sem na výměnu by byla super věc, ale nějak se obávám, že to Sralta ani on nechcou. Uvidí sa. Jinak chcu poděkovat těm co maj co do činění s fan shopem za tu bohatou finálovou nabídku, tento týden sa vracím dom a budu si vyzvedávat dvě objednávky :)

  • Jerry1984 - 11.06.2022, sobota, 14:08
    (0)

    Tak jasně, tam se točí jiné sumy, ale nejsou jen příjmy, jsou i výdaje..

  • celtic - 11.06.2022, sobota, 13:57
    (0)

    Tak kdyz za slabounkeho Hlozka inkasovali 500 milionu (Nas Sadilek je o level lepsi) ...tak dat nam za Sadilka dvacet je smesne..navic penize ve sralte jsou kdyz maju majitele kteremu nevadi ze kazdy rok jsou prodelecni...

  • Jerry1984 - 11.06.2022, sobota, 13:38
    (0)

    Naivko :p

  • celtic - 11.06.2022, sobota, 13:03
    (0)

    Pri vsi ucte..sadilek je lepsi jak travnik...takze minimalne aspon 40 mega at sparta vysoli..pokud to bude min..budu zklamam

  • Lemmy - 11.06.2022, sobota, 11:33
    (0)

    Michal Trávník odehrál za Kasimpasu v minulé sezoně 29 zápasů (1 723 minut) s bilancí 3 góly a 2 asistence. Dostal 9 žlutých karet. Pro nás asi ideální posila, kterou jsme schopni sem získat...

  • PTR - 11.06.2022, sobota, 11:24
    (0)

    Tak jo s tím Sadou je to jasné, FCS potřebuje peníze, ještě když Veliče řekl že Lukšovi dovolí trenovt na Spartě, jen at za něho pěkně zaplatí a pošlou nám Trávníka :D

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 11:06
    (0)

    si počkejte :)) kdo se smeje naposled..

  • Šovkovskij - 11.06.2022, sobota, 09:21
    (0)

    Bambulo, Bambulo:-D

  • bambulak - 11.06.2022, sobota, 08:17
    (0)

    nepisi nikde, bylo mi receno :) rekněme z kabiny

  • Hory - 11.06.2022, sobota, 07:57
    (0)

    A kde to píší? To bylo dalo do pohybu i příchody směrem k nám.

  • bambulak - 10.06.2022, pátek, 21:21
    (0)

    sadilek do sparty, hotovo

  • Bonito33 - 10.06.2022, pátek, 20:23
    (0)

    Ano v srpnu, hned po prvním kole FL by to mělo býti

  • Nike - FCS - 10.06.2022, pátek, 20:18
    (0)

    Teď jsem si jenom vzpomněl na jednu věc, o které se tady psalo a celkem jsem se nad tím pousmál a to, že by mohl přijít Ondra Kúdela. A teď když vidím, že ten kluk za 3 roky v Indonésii vydělá tolik co je pomalu náš roční rozpočet a teď kdyby hrál ve Slovácku za 150K třeba :-D Ale to je jen na zlehčení... Já si stále stojím za názorem, že by měl dojít nějaký fakt kvalitní útočník, aby jsme nedopadli jak s Plovdivem, kdy jsme byli sice lepší ale nemohli jsme dát góla a chyběl Kliment....Potom, postupem čase se do toho dostal Venca a i Rigino, jen ten začátek sezóny je těžký, když ti z ničeho nic zmizí hráč, který dál 17 branek a při každém příchodu na hřiště hru oživil (viz Baník třeba, tam došel hned na začátku druhé půle a ta hra byla uplně někde jinde).. A čím dříve někdo dojde tím lépe, aby se sžil s týmem a mohl ve 100% nastoupit do pohárů... Výhoda je, že hrajeme "až" 3. předkolo a to znamená pokud se nemýlím až v srpnu ne?

  • derflik - 10.06.2022, pátek, 20:00
    (0)

    dnes velmi dobrý výkon Davida Šlechty který připravil 2. góly pro Tadeáše Koryčana, pokud tito kluci budou tak pracovat nadále tak o další náhrady do útoku nemusíme mít strach.Jinak béčko v omlazené sestavě proti papírově silnějšímu Baníku vcelku sympatický výkon i když Baník ve druhém poločase docela tlačil.. škoda brzkého zranění Johanny.

  • spiky - 10.06.2022, pátek, 16:57
    (0)

    Hned jak vyplaval zájem o Klimenta z Plzně jsem měl jasno. Bohužel hráč který ke klubu nemá žádný vztah a jde čistě za penězi. Ovšem nic, co by se mu mělo vyčítat. Pokud chceš takové hráče, tak je musíš náležitě zaplatit.

  • Jerry1984 - 10.06.2022, pátek, 16:28
    (0)

    tak mě napadlo, v souvislosti s Klimentem a Plzní.. kolik nás čeká penalt v jejich prospěch asi.. :-)

  • derflik - 10.06.2022, pátek, 16:11
    (0)

    jinak dnes hraje béčko od 17.hodin na Bělince s Baníkem , nechápu proč je takový problém to někde napsat.

  • Plaster - 10.06.2022, pátek, 14:16
    (0)

    BM:Bayern Munchen Věřím, že Svědík bude mít dobrou ruku i potřetí :-))) zarámujte to, BM napsal optimistický komentář :-D

  • Pan Puk - 10.06.2022, pátek, 13:37
    (0)

    Tu je breku, tu je breku :-D
    Za tu smlouvu se Svědíkem klubu klobouk dolu. Už nám ho tak třikrát udržela ve Slovácku.

  • karagavrylydys - 10.06.2022, pátek, 13:32
    (0)

    Když ne Pekhart, tak Krmenčík. :-)

  • Lemmy - 10.06.2022, pátek, 13:27
    (0)

    BM: to si nemyslím. Kdybys mu pořádně zaplatil, tak by hrál klidně za Tupesy (nic proti Tupesům... :-) )

  • kecipep - 10.06.2022, pátek, 13:26
    (0)

    hešpy: Však ano, já to myslel tak, že investice je poslaly do hrobu a nic se jim nevrátilo. A to měli už balík jistý předem. Takže Ave Pojezný

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 13:20
    (0)

    Pekhart by sem nikdy nešel, toho nezaplatila ani Plzeň a to ho chtěla víc jak Klimenta, takže o Slovácku u tohoto hráče nemůže být ani řeč...

  • Lemmy - 10.06.2022, pátek, 13:12
    (0)

    Podle mě je momentálně nejlepší cesta dát šanci Vechetovi s Kohútem. To je investice, která se může vrátit. Zaplatit na rok Pekharta, který jde vždycky tam kde mu neljíp zaplatí? Toho ať si koupí třeba baník, sem ho netahejte :-)

  • Jerry1984 - 10.06.2022, pátek, 12:42
    (0)

    Investovat neznamená rozhazovat peníze, chce to vidět i dál, jestli to má nebo nemá smysl.. vedení věřím, a určitě to dělají rozumně. I když ne všechno vyjde.

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 12:37
    (0)

    Přeci jen zaplatit za trenére 10 míčů není málo a jejich životnost například ve Spartě je cca rok možná ani to ne...

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 12:36
    (0)

    eLucky: Svědík je tady už jen z toho důvodu, že má platnou smlouvu s vysokou výstupní klauzulí 10 milionů, kdyby to byl někdo ochoten zaplatit za trenéra, tak už tu dávno není...

  • hešpy - 10.06.2022, pátek, 12:32
    (0)

    To sice zainvestoval, ale Zlín měl jistých nějakých 70 nebo 80 milionů korun, což Slovácko nemá ani náhodou. Navíc stejně dopadl jak dopadl i s posilama.

  • kecipep - 10.06.2022, pátek, 12:27
    (0)

    Zlín taky po vítězství poháru zainvestoval do posil...

  • eLucky - 10.06.2022, pátek, 12:26
    (0)

    to Nike - FCS: V tom případě by Sparta měla byt nejvýdělečnější klub a neplatí to;) Klub dlouhodobě "nakupuje" uvážlivě s ohledem na své možnosti, takže na této straně není co vytknout. Svědík o filozofii klubu ví a je s ní určitě sžitý, jinak by tu těžko zůstával, když je o něj zájem jinde.

  • Nike - FCS - 10.06.2022, pátek, 12:22
    (0)

    Přesně jak se tady píše, čím více se zainvestuje do posil, tím více se nám to vrátí...A můžou nám vykopat skupinu EL či EKL...Svědík umí s hráči pracovat a ve většině případů se chytnou a můžeme je do budoucna i zpeněžit, pokud to nebude teda Štoch a podobní důchodci, těch už je tu dost a brzdil bych... Protože pak odejde Svědík, nám tady zůstanou 3/4 hráčů nad 30 let a co pak s tím, to bude hodně složité, tohle nějak nahrazovat mladými...

  • Babu - 10.06.2022, pátek, 11:21
    (0)

    bambulak: Nic takového jsem neřekla, jenom nechápu brekot tři týdny po skončení soutěže, když ještě ani nezačala příprava (byly jen kondiční testy).

  • Hory - 10.06.2022, pátek, 11:21
    (1)

    Vždy jsem si myslel, že toto je fórum fanoušků Slovácka. Ale když čtu tady příspěvky typu přijde evropa a jsme venku, čeká nás Plovdiv 2, tak nevím na jakém fóru vlastně jsem.

  • seby77 - 10.06.2022, pátek, 11:17
    (2)

    Tady je zas nabrečeno 😆

  • Bonito33 - 10.06.2022, pátek, 11:14
    (1)

    Spousta hráčů je určitě stále na dovolených, tak bych byl v klidu. Jasně Šumi řekl, že jednají se 4 hráči.

  • bambulak - 10.06.2022, pátek, 11:08
    (0)

    podle babu je všechno pod kontrolou kluci :)

  • oli - 10.06.2022, pátek, 11:04
    (0)

    No ale útočníka to určitě chce aby přišel. Hlavně kvůli zranění. Letos mělo Slovácko štěstí celkem.. Ale přijde zranění, Evropa, pohár, liga a najednou bude problém

  • Jerry1984 - 10.06.2022, pátek, 11:04
    (0)

    Čím víc do něčeho zainevstujete, do čehokoliv, tím víc se vám to pak vrátí..

  • Jerry1984 - 10.06.2022, pátek, 10:57
    (0)

    Třeba se někdy zadaří něco uhrát i tam.. možná to chce opravdu pravidelněji hrát nahoře..

  • chalupář - 10.06.2022, pátek, 10:56
    (0)

    Jerry: přesně tak. Tady se někteří ohánějí tím, že loni jsme taky brblali že nemáme kádr a uhráli jsme čtvrté místo a pohár. No jenže pak tu byl Plovdiv. Takže jestli s tím něco neuděláme, čeká nás Plovdiv 2.

  • Jerry1984 - 10.06.2022, pátek, 10:54
    (0)

    Na ten malý český rybníček to stačí.. pak přijdou evropské poháry a FCS je hned venku...

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:51
    (1)

    Věřím, že Svědík bude mít dobrou ruku i potřetí :-)))

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:50
    (0)

    Ale chci říct, že trenér Svědík je ale famózní borec... vrátil do hry po zranění Klimenta, který dal tady nejvíc gólů, pak se ztratil v Polsku, kde dal dvě branky a teď se ztratí v Plzni... a Jurečka u nás 17 gólů, jinak hráč Opavy, kdy dal před tím dohromady tak 4 góly a teď si sem jistý že zapadne do podprůměru ve Slávii... to už nikdy nezopakuje, jsem zvědavý zda se u těchto dvou hráčů budu mýlit, nevěřím tomu... jen je škoda, že ani z jednoho nebyla koruna, i když jak se to vezme dvakrát nám zajistili 4 místo a tím aspoň nějaký obnos z předkol pohárů...

  • TK27 - 10.06.2022, pátek, 10:44
    (0)

    Jurečka i přesto dokázal, že může být platný a gól dát umí. Cicilia je taky ohromně platný, jen musí zlepšit proměňování šancí a podepsat smlouvu. :) Vecheta zatím nic neukázal a stavět na klukovi, který má 19 let není moc rozumné.

  • bambulak - 10.06.2022, pátek, 10:43
    (-3)

    na takový komentář jsem čekal, všechno perfektní, všechno jak má být :))) jeden estonec zdarma a hop do tři soutěži :)) bombazo

  • Babu - 10.06.2022, pátek, 10:41
    (2)

    Mám úplně deja-vu, loni odcházel Kliment a tady byly hejty, že snad nemíníme hrát JEN S JUREČKOU a že nás čeká sešup. A my jsme udělali čtvrté místo a pohár. :D Tak jestli by se někteří neměli trochu vyklidnit a nechat klub pracovat.

  • bambulak - 10.06.2022, pátek, 10:36
    (0)

    tak to uz nam muze byt jedno,jen jsem chtel dodat ze jeho prestup k nam by taky nemusel byt takove terno, urcite by dostal palku a jeho vykony v polsku a zdravotni karta nepredikuji tak ruzove sezony, jakou mel u nas

  • a jé - 10.06.2022, pátek, 10:35
    (0)

    Chapu no jen mam obavy aby nedopadl jak Ondrášek ale to už není moje věc

  • bambulak - 10.06.2022, pátek, 10:32
    (0)

    je jasne, ze jakmile se plzen dostane do poharu, skoci po ni nejaky investor/majitel, o kterem se dlouho mluvi, proto se o penize neboji

  • Lemmy - 10.06.2022, pátek, 10:30
    (0)

    a jé: víš jak se řekne mám jistých 100 Mega, když dlužím 200 Mega? To je máuo :D

  • Bonito33 - 10.06.2022, pátek, 10:30
    (0)

    Aspoň budou hrát odchovanci, po kterých tu přece každý druhý křičí, že jim trenér nedává šanci.

  • Ondra - 10.06.2022, pátek, 10:30
    (0)

    S ohledem na Klimentovu minulost to ve finále nemusí být až tak žhavá posila

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:30
    (0)

    Hory: mas pravdu, ale jdou do risku… ví že když vyřadí jeden tým peníze mají jisté… a to mají narozdíl od nás velký koeficient, takže pravděpodobnost je velká ze jim to vyjde…

  • bambulak - 10.06.2022, pátek, 10:29
    (-2)

    zatim famozni prestupak v nasem podani (y) ostatne jako vzdy

  • kecipep - 10.06.2022, pátek, 10:29
    (2)

    Ještě ani není start přípravy, který bude v pondělí. A k tomu u nás není zvykem, aby se tam hlásili všechny posily. Máme parádní příchod v podobě Estonce a pokud se opravdu jedná s Marešem, tak taky se jedná o posílení levého beka místo Pepika Divocha. + potvrzení Nguyena. Zatím na nás nadstandard a vyčkejme. Útočník určitě přijde, to je jasné nejen nám

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:28
    (0)

    kara: toho nezaplatíš :-)))

  • Ondra - 10.06.2022, pátek, 10:27
    (0)

    Jestli dostaneš v Plzni 300 a u nás 100, tak hráč jako Kliment půjde určitě do Plzně. Má to i blíž do repre. To je realita, která nás mrzí, ale musíme to brát jako fakt. Šumi to nemá jednoduché

  • a jé - 10.06.2022, pátek, 10:25
    (0)

    Jenze ji stačí vyřadit jeden tým a ma cely podzim poháry a s tim tak 100 Mega

  • karagavrylydys - 10.06.2022, pátek, 10:25
    (0)

    No nic, do útoku nám bude muset stačit Pekhart. :-)

  • Hory - 10.06.2022, pátek, 10:22
    (1)

    Mě včera zaujal když byla zveřejněna ta první fotka Klimenta jeden komentář pod ní, který je výstižný :Ještě, že Plzeň má Brabce a Křetínského jinak už by byla v INSOLVENCI...přesto, že je tam taková nejistota, tak pokud hráči slíbíš peníze které nemáš, tak ti stejně podepíše a půjde k tobě. Pokud Plzeň dopadne v Evropě jak loni, tak to teprve něco začne a hráči se budou divit, že peníze mají jenom na smlouvě, ale ne na účtu.

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:19
    (0)

    Já jsem si právě myslel, že Ciciliu ohlásí včera, pokud se tedy účastnil kondičních testů... tak jak den před tím naši zkušení borci...

  • a jé - 10.06.2022, pátek, 10:18
    (0)

    Kdyby šel Kliment do S je mi to jedno ale berbrovci jsem zklaman a o dalších 2 až 4 posílám pochybuji

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:18
    (0)

    Ale však útočníků máme dostatek: Vecheta, Kratochvíla, Koryčan, Šlechta... to je naše budoucnost, snad jsem na nikoho nezapomněl... No Svědík musí být asi dost zklamaný...

  • TK27 - 10.06.2022, pátek, 10:15
    (0)

    Jestli nepřijde, tak to bude stejný provar jak minule. Ztroskotá se na to, že nikdo nebude schopný dát gól. Nebo snad si někdo nemyslí, že je dobrý nápad jít do ligy s nezkušeným Vechetou, kdo ví jestli Ciciliou a kdo ví jestli Šašinkou, který nebyl ve formě 3 roky.

  • karagavrylydys - 10.06.2022, pátek, 10:14
    (0)

    BM: Tak doufal jsem, kdo ne? Nakonec půjdeme do pohárů v útoku jenom s Vechetou.

  • Ondra - 10.06.2022, pátek, 10:13
    (0)

    Jsem zvědavý, zda vůbec někdo přijde :(

  • TK27 - 10.06.2022, pátek, 10:12
    (0)

    To mě teda zajímá, koho přivede Slovácko. Snad se nespoléhali na to, že Klimenta ukecají.

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:12
    (0)

    kara: tak co si čekal, teď můžeš čekat na toho Čavriče :-) který nás třeba upřednostní před Legií…

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 10:10
    (0)

    kecipep: Škoda mělo by to určitě výhody pro obě strany…

  • karagavrylydys - 10.06.2022, pátek, 10:09
    (0)

    Tak už je to oficiální. Škoda. https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2022-23/415385/plzen-podepsala-klimenta-prichazi-jako-nahrada-za-beauguela.html?fbclid=IwAR15OygtqEd7C2bw35ZcOunKMhyz29wQGt_tmLjT6l0EB217vjuxBVWh2D4

  • kecipep - 10.06.2022, pátek, 10:06
    (0)

    BM: za tím hlubší spolupráci nehledej. To si spíš hutníci lajkují stránky :-) Sportovní spolupráce nevznikla

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 09:45
    (0)

    Ondra: podle mě když jsi mladý a máš si vybudovat kariéru, tak je jedno kde hraješ, je to přeci první liga na Slovensku... Ale pokud se takhle přemýšlí, tak se nedivím, že do Slovácka nikdo nechce jít :-) přesně pražské myšlení, ty by si chtěl hrát na Slovácku, to už raději v Pardubicích v Ďolíčku...

  • Ondra - 10.06.2022, pátek, 09:36
    (0)

    Ty by si chtěl hrát v Podbrezové? To už raději v Tučapech

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 09:34
    (0)

    SolarGlobal není určitě chudá firma zvlášť v této době, kdy je o soláry obrovský zájem a jestli i obchodují s elektřinou to znamená, že ji ze svých zdrojů prodávají na burze při současných cenách elektřiny a nejsou na rozdíl od fosilních zdrojů ani zatíženi emisními povolenkami, tak mají velké zisky... Ale mě by spíš zajímal sponzor Železiarne Podbrezová... Podbrezová letos postoupila do první Slovenské ligy a divím se, že zde není možná nějaká vzájemná spolupráce například kluci z našeho B týmu, by tam mohli třeba hrát a nabírat zkušenosti... určitě první Slovenská liga má větší úroveň než naše třetí či druhá liga... a zase naopak nějaký třeba šikovný slovenský hráč by mohl být tady na zkoušku...

  • Hory - 10.06.2022, pátek, 09:14
    (0)

    Ono se stačí podívat na Justici a máte přehled o tom kolik těch Globalů vlastní (16x). Má tam celekem poctivě vedenou i sbírku listin, tak se stačí začíst do čísel.

  • Stanley83 - 10.06.2022, pátek, 09:11
    (0)

    Ráno jsem jel kolem uni hobby a je tam pěkný billboard, který láká na prodej permanentek. Škoda, že v Hradišti jsem nic takového nezaregistroval, propagaci by to taky pomohlo, kdyby toho bylo víc. Zlín to má například vymyslene paradne, tam je neustále nějaké promo na fotbal / hokej. Aj kdyz jim to stejne moc nepomaha, to je vec druha.

  • Nike - FCS - 10.06.2022, pátek, 08:28
    (0)

    SolarGlobal mám pocit, že vlastní pan Skopal z Kunovic.. Nicméně nevím jestli by měl na to utáhnout a ještě přidat více financí do klubu, aby se klub posunul, kdyby byl nový majitel.... Do financí a do chodu jeho firem mu nevidím, takže těžko říct :-D

  • a jé - 10.06.2022, pátek, 06:33
    (0)

    Co se týká těch podmínek tak myslím, že se to řešilo i tady proto jsem si na to vzpomněl

  • Bayern Munchen - 10.06.2022, pátek, 06:21
    (0)

    No nevím, kdyby měl SolarGlobal zájem o koupi Slovácka, tak si myslím, že by ho dávno pan Zemek prodal a tak to je i u dalších kupců...proč by si měl klub držet, když sám avizoval, že by ho rád prodal, když by byl kupec... a furt by mě zajímaly ty podmínky, které neakceptují možní sponzoři...

  • Lemmy - 09.06.2022, čtvrtek, 22:19
    (0)

    Jmenuje se Korben Dallas 😉

  • kecipep - 09.06.2022, čtvrtek, 22:09
    (0)

    myjsmeslovacko: Zkouška - jak se jmenuje tatínek?

  • a jé - 09.06.2022, čtvrtek, 21:35
    (0)

    Tak to se mohl SolarGlobal stát i generálním sponzorem ne ?

  • myjsmeslovacko - 09.06.2022, čtvrtek, 19:57
    (-1)

    Solar Global , vím na 100% .. kámošuv taťka to vlastní .

  • Bayern Munchen - 09.06.2022, čtvrtek, 19:29
    (0)

    Taky tomu nerozumím… pokud se sponzoři najdou tak kde je problém… co muže být v tom ze neakceptuji podmínky… a to ze to chtěli koupit Solar Global je asi nesmysl ne, na co by to měli…

  • fandajakhrom - 09.06.2022, čtvrtek, 19:24
    (0)

    Jake podminky? Tak bud nabizime za moc penez malo muziky (= malo reklamy) nebo nevim .... jinak to utoku bych zkusil Ondrejku 😂 treba uz nepije

  • a jé - 09.06.2022, čtvrtek, 18:32
    (0)

    Tak ja jsem zaslechl ,že sponzori by se i našli ale prý podmínky které se jim nabidnou neakceptuji

  • Bonito33 - 09.06.2022, čtvrtek, 16:25
    (0)

    Diky

  • karagavrylydys - 09.06.2022, čtvrtek, 16:23
    (0)

    Kliment v Plzni. Tak už nám zbývá jenom Pekhart.

  • spiky - 09.06.2022, čtvrtek, 16:15
    (0)

    je to tady: https://twitter.com/MartinNov5/status/1534841934107357184/photo/1

  • Survival - 09.06.2022, čtvrtek, 16:10
    (0)

    Měl to ve storíčku, které již vypršelo. Společné foto s více hráči a v tričku Mistři. Ale třeba to byl jen sraz kamarádů 🤷♂

  • kecipep - 09.06.2022, čtvrtek, 16:09
    (0)

    Solar to chtěl celé koupit? to zase tvrdil kdo?

  • Bonito33 - 09.06.2022, čtvrtek, 16:06
    (0)

    Survival: Nevím na jaký IG koukáš, ale Kopic nic nemá na ig.

  • myjsmeslovacko - 09.06.2022, čtvrtek, 16:02
    (0)

    Podle mě může byt se sponzorama problém , i trochu panu Zemkovi. Když to chtěli MND , tak to p. Zemek nechtěl dovolit . Teď to chtěli koupit celé Solar Global , a opět p. Zemek nedovolil.

  • Survival - 09.06.2022, čtvrtek, 16:00
    (0)

    Kliment je dle Kopicového Instagramu už v Plzni.

  • bambulak - 09.06.2022, čtvrtek, 14:47
    (0)

    diky bohu ze nesel k nam

  • vajdik - 09.06.2022, čtvrtek, 14:24
    (0)

    První posila Dynama, z Baníku získalo Zajíce. Ten dopadl....

  • bambulak - 09.06.2022, čtvrtek, 14:18
    (0)

    cavric miri do legie varsava, nedohodl se s crvenou zvezedou

  • Bayern Munchen - 09.06.2022, čtvrtek, 13:57
    (0)

    chalupář: :-) jo toho jsem vlastně znal taky

  • karagavrylydys - 09.06.2022, čtvrtek, 13:57
    (0)

    Driske: OK, raději Čavrič, než nikdo.

  • chalupář - 09.06.2022, čtvrtek, 13:50
    (0)

    BM: Já jo, toho z kdu-čsl:D

  • Ondra - 09.06.2022, čtvrtek, 13:49
    (0)

    A Stoch půjde raději do druhé bangladéšské ligy, pokud mu dají víc než ve Slovácku :)

  • Ondra - 09.06.2022, čtvrtek, 13:48
    (0)

    Ze Stocha neudělá fotbalistu ani Svědík

  • Bayern Munchen - 09.06.2022, čtvrtek, 13:46
    (0)

    asi bych neřešil, jaké mají čísla, možná by mi vadil max. věk Stocha, ale jinak se vsadím, že Svědík je schopen z takových hráčů udělat opět hvězdy... kdo znal před třemi roky nějakého Jurečku...

  • Driske - 09.06.2022, čtvrtek, 13:45
    (0)

    A ty si snad myslíš, že ti sem půjde hrát hráč, který dal za sezonu 10 a víc gólu? Jasně že půjde, třeba z Osvětiman nebo z nějakého podřadného týmu z Angoly. Zase buď soudný.

  • kecipep - 09.06.2022, čtvrtek, 13:41
    (0)

    kara: Ukaž mi čísla našich křídel, kolik mají gólů

  • karagavrylydys - 09.06.2022, čtvrtek, 13:38
    (0)

    Driske: Stoch, který si nekopl v Liberci? Čavrič, který dal za Slovan v 6 sezonách 28 branek (3,3,2,4,12,4) a vyšla mu v podstatě jedna sezona a to před 5 lety?

  • Driske - 09.06.2022, čtvrtek, 13:23
    (0)

    Prý je vedení v kontaktu se Stochem a snaží se přivést Aleksandara Čavriče ze Slovanu Bratislava.

  • karagavrylydys - 09.06.2022, čtvrtek, 13:07
    (0)

    Lemmy: Jak říkáš.

  • Lemmy - 09.06.2022, čtvrtek, 12:50
    (0)

    Kara: Nechci malovat čerta na zeď... ale když jdeš někam s holkou na rande a ona řekne, že tam je otazník, většinou to nedopadne dobře

  • Bayern Munchen - 09.06.2022, čtvrtek, 11:28
    (0)

    seby77: víš o nějakém v článku se o žádném nepíše... to by bylo super, kdyby byl, kdo to tedy bude ten nový silný sponzor...

  • seby77 - 09.06.2022, čtvrtek, 11:22
    (0)

    Jeste extra silneho sponzora si zapomnel zminit.

  • Bayern Munchen - 09.06.2022, čtvrtek, 09:43
    (0)

    kara: pak se nemůžeme divit Svědíkovi, že ho tu za rok už nikdo neuvidí...

  • karagavrylydys - 09.06.2022, čtvrtek, 09:41
    (0)

    Jaký zase otazník u Cicilii? To půjdeme do pohárů s jediným útočníkem Vechetou?

pristi
 Další články:
17.06.2022, pátek, 18:30 - Se Spartou už trénuje Lukáš Sadílek, přestup ze Slovácka se řeší
13.06.2022, pondělí, 19:30 - Svědík potvrdil, že zůstává koučem Slovácka. Se Sadílkem, který míří do Sparty, už nepočítá
13.06.2022, pondělí, 19:10 - Fotbalisté Slovácka zahájili letní přípravu bez Sadílka i posil
13.06.2022, pondělí, 19:07 - Havlík přichází o dvojče, dál zůstává věrný Slovácku: Cítím se tu fakt dobře
03.06.2022, pátek, 08:11 - Výhra v poháru? Zadostiučinění vedení Slovácka, neměli to se mnou v posledních měsících jednoduché, říká Jurečka
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace