*
včera
Poslední rozhovor Michala Kadlece
včera
TISKOVKA | Patrik Blahút po Slavii
včera
TISKOVKA | Jan Baránek po Slavii
17.05.2024
Rozhovory | Slovácko - Slavia
15.05.2024
Z PLOCHY | Daniel Holzer po zápase v Mladé Boleslavi
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 980 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
07.05.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě podruhé
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám

Ostrava vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

26.05.2024 od 16:00

Městský stadion Vítkovice

Přihlášeno
32
fanoušků

Pozvánky na Slovácko v dnešních novinách

01.11.2008, sobota, 14:10
noviny_velky.jpg

 

Mladá fronta DNES

Jurkemika zachrání jen vítězství

Zápas pravdy čeká trenéra druholigových fotbalistů Slovácka Ladislava Jurkemika. Pokud v dnešním domácím utkání s Fulnekem prohraje, může u týmu skončit.

Předsedkyně představenstva klubu Marcela Mrázková mu totiž před týdnem dala za úkol získat ze čtyř kol aspoň čtyři body. Z Karviné Slovácko přivezlo bod. Proto teď musí uspět.

„Na to, co bude po zápase, nemyslím. Stoprocentně věřím, že vyhrajeme,“ nepochybuje Jurkemik.

A když ne? „Na to se zeptejte paní Mrázkové. Já jsem trenér. Pokud mě bude chtít vedení odvolat, udělá to. Ale dopředu se nevzdávám.“

Slovácku se na podzim vůbec nedaří, dnes by ale mělo uspět. Proti poslednímu týmu tabulky je favoritem. „Snad potvrdíme dobrý výkon z poháru,“ připomněl kouč postup do čtvrtfinále Poháru ČMFS.

V domácí sestavě budou scházet nemocný Randa a vykartovaný Kubáň. Otazník visí i nad startem Chmelíčka s Gondou, kteří mají zdravotní problémy.

Autor: Petr Skácel

 

Slovácký deník

Jurkemikova hra o přežití nabídne druhý díl
 
Nadšení ze středečního postupu do čtvrtfinále Poháru ČMFS už vyprchalo a je tady znovu krutá realita v podobě druholigové soutěže, ve které se Slovácku zatím zoufale nedaří. Na moderní hradišťský stadion teď ovšem zavítá poslední celek tabulky a čeká se jasná výhra domácích, která by měla Gondu a spol. nakopnout ke světlejším zítřkům. Pokud ovšem zápas skončí jiným výsledkem, s velkou pravděpodobností to bude znamenat konec trenéra Jurkemika.
 
„To ultimátum (zisk přinejmenším čtyř bodů za zápasy v Karviné a s Fulnekem - pozn. aut.) zaznělo, a pokud vím, tak stále platí,“ počítá s nejhorším Ladislav Jurkemik. „To byste se ale museli zeptat spíš vedení. Já se tím nezabývám, soustředím se na naši hru,“ dodal slovenský trenér.
 
Slovácko v týdnu vyřadilo z pohárové soutěže prvoligové Kladno, šéf hradišťské lavičky z toho však rozhodně nemíní žít. „Teď nás čeká mnohem těžší a důležitější zápas,“ nemíní se k pohárovému klání vracet. Přesto by byl rád, kdyby jeho mužstvo navázalo na zlepšený výkon z druhého poločasu. „V tom prvním jsme totiž měli špatný pohyb, prohrávali jsme všechny souboje a hlavičky, u odražených balónů jsme byli pozdě,“ vyjmenoval Jurkemik, čeho by se při duelu s Fulnekem měli jeho hráči vyvarovat.
 
Přestože věří ve výhru svých barev, varuje před kvalitou soupeře. „Hlavně se nesmíme dívat na tabulku, soupeř se totiž neporazí sám jen tím, že je poslední,“ říká důrazně Jurkemik. „Fulnek má totiž ve svém středu spoustu výborných hráčů, předvádí dobrý fotbal, jenže nedává góly.“
 
Kouč Slovácka spatřuje určitou paralelu mezi oběma dnešními soupeři. „V loňské sezoně se také do posledních kol pohybovali na špici tabulky a letos se jim výsledkově nedaří.“ Kde jsou slabiny Fulneku, o tom hovořit nechce. „To si nechám pro sebe,“ podotýká pouze Jurkemik. Slovácko se v důležitém zápase bude muset obejít bez Kubáně, který si odpyká trest za čtyři žluté karty, a také bez Matůše. „Má problémy s třísly a podzim pro něj skončil,“ uvedl trenér Jurkemik, který už naopak bude mít k dispozici uzdraveného Randu.
 
Předpokládaná sestava Slovácka: Filipko - Němčický, Formánek, Ineman, Lysoněk - Stýskala, Randa, Berger, Gonda - Čtvrtníček, Chmelíček.
 
Autor: Michal Sladký
 
 
Novojičínský deník
 
 
Fulnek už může počítat se Slončíkem
 
Fotbalisté Fulneku po poslední porážce s Opavou, první domácí v druholigové soutěži, neskládají zbraně. Již dnes zavítají na hřiště 1. FC Slovácko, kde od 17 hodin odehrají utkání 14. kola druhé nejvyšší soutěže.
 
Loňský duel obou soupeřů byl ve znamení boje lídrů tabulky, nyní oba týmy trápí starosti se záchranou. „Určitě jde o přijatelného soupeře. Navíc se do sestavy vracejí vykartovaní hráči, takže je na čase zlomit černou sérii a vyhrát,“ řekl rozhodně fulnecký trenér Miroslav Takáč a pokračoval: „Oproti poslednímu domácímu utkání můžeme počítat, jak už jsem zmiňoval, s Radkem Slončíkem a Pepou Lukaštíkem, takže středová formace bude opět v optimálním složení.“
 
Další opora týmu, dlouhodobě zraněný Michal Kovář, je podle slov trenéra v pooperační fázi regenerace. „Michal se pomalu dává dohromady, vrátit by se měl určitě v lednu,“ prozradil Takáč. „Na Slovácko jedeme vyhrát,“ uzavřel fulnecký kouč.
 
Autor: Jan Kešelák
Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
04.11.2008, úterý, 11:38 - Tři body zůstaly doma, radost kazí matný výkon + HLASY TRENÉRŮ + TISKOVKA A SESTŘIH
02.11.2008, neděle, 15:52 - HLASOVÁNÍ: ohodnoťte hráče v zápase s Fulnekem
02.11.2008, neděle, 12:45 - Juniorka třemi góly porazila Blansko AKTUALIZOVÁNO
01.11.2008, sobota, 13:59 - Juniorka si chce proti Blansku vylepšit pozici v tabulce
31.10.2008, pátek, 14:26 - Sládek: kopal jsem na jistotu
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace