*
včera
Rozhovory | Slovácko - Slavia
15.05.2024
Z PLOCHY | Daniel Holzer po zápase v Mladé Boleslavi
14.05.2024
TISKOVKA | Pavel Juroška po zápase v Mladé Boleslavi
14.05.2024
TISKOVKA | Jan Baránek po zápase v Mladé Boleslavi
13.05.2024
Rozhovory | Mladá Boleslav - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 980 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
07.05.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě podruhé
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám

Ostrava vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

26.05.2024 od 16:00

Městský stadion Vítkovice

Přihlášeno
14
fanoušků

V pátek do kotle! Pojď i ty podpořit reprezentaci U21

22.03.2016, úterý, 12:55
vlajkonosi180316_velky.jpg

V pátek 25. března od 18:00 hod. se na fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti odehraje kvalifikační utkání o postup na ME hráčů do 21 let.

Zatím co v minulosti byly tyto zápasy v podstatě bez jakékoliv atmosféry, tak na podzim kolem reprezentace hráčů do 21 let vznikla aktivní skupina (Vlajkonoši - více na www.vlajkonosi.cz), která se poprvé na tribunách objevila právě na podzim v Uherském Hradišti. Následně se vše podařilo zopakovat v Jablonci a nyní by v Uherském Hradišti měla být největší organizovaná akce aktivních fanoušků. Vznikly nové chorály, vlajky a na zápase by mělo být k vidění i choreo.

Podle všeho se v pátek do Uherského Hradiště sjedou aktivní fanoušci ze všech koutů republiky a to jak fotbalových, tak i hokejových. Kdo máte čas, tak rozhodně přijďte na tribunu B, kde se bude aktivní kotel formovat. Navíc v reprezentačním dresu nastoupí hráč Slovácka Marek Havlík a odchovanec klubu Michal Trávník.

I když se jedná o náš stadion, tak všechny vyzýváme, aby pro tentokrát nechali klubové symboly doma, aby zbytečně nedocházelo k napjaté atmosféře.

Je to jednoduché, kdo si chce zafandit, tak rozhodně přijďte!

Nový chorál:

Nový chorál - Za tu naši krásnou zem!

Blíží se nám páteční utkání Lvíčat a jak jsme avizovali, tak kromě chorea a další vlajky je připraven nový chorál - ZA TU NAŠI KRÁSNOU ZEM! Dnes jsme ho pro vás v pár lidech nabékali :-) Tak se to naučte, sdílejte a v pátek 25. března v 18:00 všichni kdo můžete tak do kotle na fotbalový stadion v Uherském Hradišti. Vstupné je lidové jen 50 Kč! VLAJKONOŠI! (y)TEXT:Záá tu naši krásnou zem! Mýý dnes svorně bojujem! Vždýý tu s vámi budem stát! Ááá za Česko bojovat!Lá la la la la la la la! Lá la la la la la la la!ZA! tu naši krásnou zem! MY! dnes svorně bojujem! VŽDY! tu s vámi budem stát! A! za Česko bojovat!Lá la la la la la la la! Lá la la la la la la la!

Zveřejnil(a) Vlajkonoši dne 21. březen 2016

 

Jméno Heslo
text
  • juancarlos - 29.03.2016, úterý, 22:15
    (0)

    to Riedles: máš recht ta Bohemka mě nesedla,tož pěkně jsme si tu vyléli srdéčka :-) Samotný nápad nestačí, je to především a jen o té energií a chuti, toho jak říkáš spontánního a dobrovolného a přitom naplno až fanaticky prožité, to přece všichni chceme a o tom je kotel,proto tam chodit, aby to jelo, ne o tom co dělají druzí, kolik koho je atd. Odkud se to bere ? V našem případě,je to prostě o těch pár lidech a lídrech, když to sedne, tak to funguje dobře...

  • riedlss - 29.03.2016, úterý, 21:30
    (0)

    Carlos: A kdyby mi to nebylo jedno a nemrzelo by mě to tak tu nenadavam. Radši bych tě rád uviděl(výjezd?), dal pivko a probral bych to osobně. Tady se nervačí a nic nevyřeší......

  • riedlss - 29.03.2016, úterý, 17:40
    (0)

    Klubistů nikoliv komunistů :D pardon

  • riedlss - 29.03.2016, úterý, 17:39
    (0)

    Kolik lidí z vedení nebo kolik se najde srdcařů a komunistů na hřišti? Bere to někdo z tohoto pohledu vůbec? Neměly by takové signály přicházet právě se shora a předávat a šířit dál? Možná jsi se s tím Krejčím trefil. Mě už taky pomalu začíná docházet trpělivost, bohužel.....

  • riedlss - 29.03.2016, úterý, 17:35
    (0)

    Fandění je volba, jedna z možností a není to žádná povinnost. Kol lidí z vedení nebo z hráčů se n

  • riedlss - 29.03.2016, úterý, 17:29
    (0)

    Jasně carlosi hlavně, že si všichni pohonili ego na FB. Tady se řeší neustále dokola, jak to zlepšit a je zajímavé, že do teď nepřišel nikdo s nějakým nápadem. Pořád slyšíš od druhých jak to chce nový impulz,ale kurva jaký??? Slovácko netáhne a samy víme kolik slabochu už od fandění upustilo. Nikdo nemá chuť s tím něco dělat a já se ptám, proč by měl? Tady se fanatici nerodí, takže o jakém pozérství tady chceš mluvit. Na FB už sis ulevil a do některých sis pěkně rypnul, v mém případě ses kurevsky mýlil, ale k tomu se nehodlám vracet. Na základě tvého znechucení z návštěvy v Ďoličku si nenechám srát na hlavu. Sám vidíš že je problém někde jinde. Budeme potřebovat di promlouvat, lozit jim do prdele a chystat dotazníky proč kotel upadá, a nejen kotel, ale celkový zájem. Je chyba v nás? Nebo kde? Jednou v nás bylo kouzlo, teď? Ani hovno, jen houst a blbé kecy kolem a kolem a výmluvy. Každý hledá důvody proč nejít a nejet. Někdy důvod je, ale kvůli tomu nebudu nikoho pičovat že někdo nejede. Roky se pohybujeme tam kde se pohybujeme. Chcete to tak i dalších deset let? Vzhledem k úpadku nečekám žádný vzestup, jako samo neumí c nepřijde. Jiná doba, jiné zájmy, jiné myšlení mladých. Lidí si už dnes najdou lepší zábavu. Někdy dam přednost výletu na kole a nezajímá mě co si o tom myslí ostatní. Když mě to naplní více tak proč ne. Ptám se občas lidí, kteří se na vše kolem fandění vysrali, u většiny se ani příčinu nedozvíš a lidi jen hloupě cumi do zeme a mlčí jak šašci. Ohraná píseň tohle to.

  • juancarlos - 29.03.2016, úterý, 16:46
    (0)

    dobře Pema, ale důležité přece je se dobrat proč tomu tak je a jak by se to mohlo zvednout. Proč jsme tak malověrní a pohodlní ? Na toto naše přizdisráčství a malého sebevědomí, upozurňuji už víc jak 10 let a nikam se to neposunulo, spíš naopak. Lidi prostě jen povrchně vyhledávají zážitky a fandí kdekomu a kdečemu, hlavně si to užít,klubismus u nás nezakořenil a neříkám to vůbec rád, čest vyjímkám samo. Dílem je to až cíleným nevytvářením tohoto klubem, protože Krejčí je možná dobrý nájemný úředník,ale klubista co by za klub dýchal to není a nikdy nebude. Doba je divná, všichni jsou jakože hrozné individuality na FB a přitom jsou ovlivnitelný a poddajní houžvičky,furt na něco čekají, mění názor každou hodinu a nesnesou jiný než souhlasný názor a ztrácejí charakter, silní jsme jen v tom jak se urazit, to umí každý blb. V tuto chvíli nevidím vychodisko, ale možná jsem jen ve skepsi s posledních zážitků a neustávajících špatných a zaprděných signálů od klubu. Chceto změnu a to hned !

  • pema - 29.03.2016, úterý, 15:21
    (0)

    to:eLucky - nejedná se o žádné osočování fanaticos - jen konstatování a sdělení informace, k situaci /opadávajícího zájmu o kotel či výjezdy/, která dle mého názoru byla ve zdejší diskusi zmíněna. Je možné, že by to byla otázka do delší diskuse - čímž nechci vyvolávat žádné zbytečné spory, jak jsem již uvedl.

  • eLucky - 29.03.2016, úterý, 15:06
    (0)

    to pema: Jako absolutní fanatic nechápu už to, že někdo jede na výjezd ze Slovácka a nejde do kotla... to je rozdíl mezi fanaticos a ostatními. Není to o osočování, je to o faktu a o tom jak přistupuje k podpoře Slovácka fanatik a ostatní;) Nevyčítám ostatním, že mají jiný pohled na podporu Slovácka, ale stejně tak čekám, že oni se nebudou nám snažit vyčítat náš pohled na podporu Slovácka.

  • pema - 29.03.2016, úterý, 14:58
    (0)

    Bez nějakého vandrování, podrypování či osočování zdejších diskutérů : - je třeba někdy naslouchat či trochu sebereflexe a pak by se možná i zjistilo, proč pomalu ale jistě, jak jest zde konstatováno, opadá zájem fanoušků a působení v kotli či účast na výjezdech - není to jen můj osobní názor ale i několika skalních a dlouholetých fanoušků a návštěvníků utkání Slovácka - jak při domácích tak i při venkovních utkáních... - můžu zde klidně ale konstatovat, že je několik malých skupinek fanoušků, které přesto jezdí soukromými vozidly na většinu utkání Slovácka i venku - ale jdou mezi běžné diváky na stadionech i s šálami či čepicemi v barvách Slovácka - nemívají problémy až sem tam na nějaké slovní štengrovačky ze strany ostatních diváků.../a jsou to fanoušci v různém věku od dětí až po seniory...nejsou to také žádní vidláci apod..

  • eLucky - 29.03.2016, úterý, 12:18
    (0)

    Protože na tom zápase repre bylo to, co dnes chybí na zápasech Slovácka, takové to davové šílenství. Zatímco z kotle Slovácka je dneska cítit spíš otrávenost všech a to postupně otravuje aj těch pár aktivních, kteří eště otrávení nejsů. A krize se tak neustálne prohlubuje. Správný lídr dělá hodně, ale pokud někdo je v kotli a sere na to, tak je to především jeho blbost a nemůžeme se vymlouvat na to, že lídr je takový nebo makový. Lídr je taky enom člověk a nemožeme čekat, že sebezapálenější lídr se bude věčně snažit nabudit otrávené ksichty v kotli do supportu.

  • juancarlos - 29.03.2016, úterý, 12:03
    (0)

    to Elucky : mluvíš mi z duše, taky nechápu, proč někteří fans Slovácka ( soudě dle toho jaké výkřiky nadšení jsem u nich zachytil an FB), si dokáží naplno užít naprosto nepodstatný zápas repre dvacítky, nechtějí toto přenést do zápasu vlastního klubu ? Co je u nás špatně ? Proč to dřív šlo a dnes ne ? A pak je to taková tragedie jak naposled v Dolíčku, kdy jsem měl u některých pocit, že by nejradši přeběhli na druhou stranu, aby si to přece mohli "paráádně užít" . Jistě je tam v našem kotli trochu cítit krize lídrů, ale není možné se schovávat za 2-3 lidi. Myslím, že je to pro hodně lidí, právě spíš v tom užít si to a hlavně si dát statut na FB, než o fandění Klubu :-(

  • Mirek - 29.03.2016, úterý, 10:53
    (0)

    Někteří to tady asi nepochopili, tohle nebyla akce Slovácka ... v kotli byla samozřejmě část fanoušků Slovácka, ale to jaké to mělo parametry ovlivnilo celé osazenstvo kotle, kde většina ke Slovácku nepatřila. Přijeli lidi, kteří chtěli fandit a proto to tak i vypadalo. Je potřeba se podívat na domácí kotel a říct si otevřeně, kdo by se dnes takhle zapálil pro support jako to bylo právě na akci vlajkonošů ? Můj odhad je tak 50% ... bohužel.

  • eLucky - 29.03.2016, úterý, 07:46
    (0)

    Nepřisuzujme si velké zásluhy za tento zápas a tuto super atmosféru. Rozhodně v kotli v pátek byla velká řada fanoušků Slovácka, ale rozdíl mezi atmosférou na našem zápase a na tomto zápase byl obrovský. V prvé řadě bych zmínil, že narozdíl od zápasů Slovácka všeci, co byli v kotli, opravdu došli JENOM fandit, nečuměli na balón na hřišti a neřešili serfíčka, fejsbůky apod. pičoviny. Druhým odlišným faktorem byli hned 4 lídři, kteří kotel neskutečným způsobem vyhecovali a opravdu fandil každý a při pohledu na lídry na zábradlí, do teho každý prostě mosel dát všecko a odejít bez hlasivek. Takže závěrem se ptám co je teda tak špatně u nás, že na repre to mohlo vypadat takto a na zápasech Slovácka to uvadá stále víc a víc? Škoda jen pro Slovácko, že dva ze 4 hecířů na zábradlí jsou fanoušci Slovácka a na zápasech Slovácka je toto dělat už asi nikdo nikdy neuvidí...

  • jirik - 27.03.2016, neděle, 19:10
    (0)

    Klobouk dolů, doufám, že to viděla celá fotbalová veřejnost....

  • josef - 26.03.2016, sobota, 18:42
    (0)

    Kotelnici, super byl jsem na Vás pyšný.

  • Šovkovskij - 26.03.2016, sobota, 13:38
    (0)

    Víťa Lavička: "Chtěl bych ještě něco říct. Chci poděkovat všem lidem tady na Slovácku, kteří se o nás naprosto perfektně starali a vše nám skvěle zajistili. Všem chci poděkovat, i fanouškům, kteří vytvořili parádní atmosféru." Komentátoři v průběhu zápasu: "Tito mladí hráči nejsou zvyklí na takovou atmosféru, která tady v Uherském Hradišti panuje. Vlastně se dá říci, že ani v celé lize něco takového nezažijí. Tedy kromě Slovácka.":-) Velký palec nahoru:-)

  • Fífa - 25.03.2016, pátek, 22:11
    (0)

    Dneska to bylo parádní. Super atmosféra

pristi
 Další články:
05.04.2016, úterý, 08:00 - Výjezd na Baník
01.04.2016, pátek, 09:55 - Utkání se Spartou Praha budí značný zájem
01.04.2016, pátek, 09:53 - Rád bych si už sedl aspoň na lavičku, říká Kalouda před Spartou
24.03.2016, čtvrtek, 11:16 - Slovácko má svou Síň slávy
21.03.2016, pondělí, 07:06 - Béčko Slovácka v deseti podlehlo lídrovi tabulky
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace